
curs-auditor-extern
Pregatirea si avansarea profesionala reprezinta un aspect foarte important in care intotdeauna merita sa investiti. In acest sens, un curs de auditor extern va poate fi de folos.
Cui i se adreseaza acest curs de auditor extern?
Un curs de auditor extern poate fi util tuturor persoanelor interesate de domeniul financiar si de domeniul auditarii sistemelor de management. Acesta reprezinta un training in care partea teoretica se imbina in mod armonios cu partea practica, notiunile fiind explicate pe intelesul tuturor, astfel nefiind obligatoriu sa aveti cunostinte preliminare in domeniu. Acesta poate fi urmat si de catre studentii aflati la inceput de cariera ce isi doresc sa se dezvolte profesional in acest domeniu.

Persoanele care au parcurs un curs de auditor extern se vor specializa, cel mai probabil, pe un anumit domeniu, precum industria prelucratoare, constructii, imboliare, asistenta medicala, logistica si asa mai departe. Ca auditor extern nu veti fi afiliati unei singure organizatii, ci veti fi angajat, in general, de firme de contabilitate publica. Principalul dumneavoastra rol va fi de a examina validitatea inregistrarilor financiare ale organizatiilor pentru care se realizeaza verificarile.
Cum se desfasoara acesta si ce beneficii va aduce?
Principalul scop al unui curs de auditor extern este asimilarea si intelegerea conceptelor-cheie si notiunilor specifice ale domeniului, astfel incat sa puteti deprinde competentele si abilitatile necesare pentru indeplinirea responsabila a atributiilor.
Un curs de auditor extern se bazeaza pe cateva elemente foarte importante. Standardele ISO 9001:2015 si ISO 19011:2011 reprezinta notiunile ce stau la baza acestui training, ce va vor ajuta sa intelegeti mai bine in ce consta aceasta activitate.
In urma finalizarii acestui curs veti efectua procesul de audit asupra situatiilor financiare ale societatii in conformitate cu dispozitiile legislatiei si reglementarilor aplicabile. Principala dumneavoastra responsabilitate va fi de a efectua auditul conturilor finale si de a oferi o opinii impartiale despre pozitiile financiare ale organizatiilor.