De ce este important sa veniti la consulturi regulate?
Orice femeie ce isi doreste sa aiba grija de sanatatea sa ar putea face acest lucru prin vizitele regulate la un cabinet ginecologic din Bucuresti. Acestea sunt importante pentru a va asigura ca starea dumneavoastra de sanatate este cat mai buna.
Anumite afectiuni ginecologice (si nu numai) nu prezinta simptome tipitice si vizibile. Din acest motiv, ele pot fi diagnosticate numai cu ajutorul unor examinari realizate de un medic specialist care va poate ajuta si la prevenirea lor.
In cadrul unui cabinet ginecologic din Bucuresti precum cel de aici aveti posibilitatea de a va fi descoperite precoce boli precum cele cu transmitere sexuala, cancerul de col uterin, cancerul de san. De asemenea, medicul va poate ajuta in prevenirea sterilitatii si in asigurarea unei sarcini percect sanatoase.
Depistarea precoce a problemelor de sanatate de aceasta natura este foarte importanta, astfel putand fi eficientizat tratamentul si evitate complicatiile. Foarte multe femei se tem de vizita la medic, dar medicul ginecolog va face tot posibilul ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai confortabila. De asemenea, acesta va poate raspunde la orice intrebare ati avea despre mentinrerea sanatatii, pubertate, viata sexuala, fertilitate, metode de contraceptie, sarcina si orice alte nelamuriri ati avea.
Cand ar trebui sa va programati la un consult in cadrul unui cabinet ginecologic din Bucuresti?
Indicat este ca aceste consulturi sa se realizeze in fiecare an pentru a va asigura ca sanatatea va este in stare buna. Un moment ideal pentru prima vizita din viata unei fete la un cabinet ginecologic din Bucuresti este dupa prima menstruatie, pentru ca medicul sa o informa referitor la schimbarile ce se petrec in organismul tau, oferind sfaturi pentru mentinerea sanatatii.
De asemenea, daca prezentati simptomatologie specifica este foarte important sa va prezentati la un consult. Aceste simptome si manifestari includ:
- Sangerari si/sau secretii neobisnuite;
- Intarzierea menstruatiei;
- Absenta menstruatiei pana la 16 ani;
- Dureri acute sau cronice la nivelul regiunii pelviene;
- Crampe menstruale foarte puternice care va afecteaza desfasurarea activitatilor zilnice obisnuite.